Vrouwen

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnen uitje staat bij ons in het teken van gezelligheid. Wij verzorgen voor jullie een onvergetelijke dag. 

Verknipte film, Lunch & de Pubquiz

Verknipte film, Lunch & de Pubquiz

5 durend dagprogramma in de binnenstad van Breda.

Activiteit + Diner op het water

Activiteit + Diner op het water

Combineer een leuke activiteit met een diner op het water.

Verknipte Film, Varen en Kookworkshop naar Keuze

Verknipte Film, Varen en Kookworkshop naar Keuze

8-uur durend dagprogramma in de binnenstad van Breda


Vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje?

Vrijgezellenfeest vrouwen of een vriendinnen uitje staat bij ons in het teken van gezelligheid. Iets dat vrouwen vaak zoeken voor een vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje. Uiteraard kan gezelligheid natuurlijk ook gecombineerd worden met iets actief of iets geks. Het is maar net wat jullie de leukste combinatie vinden voor jullie vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje.

Gezellig vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje

Groepsuitjes Breda beschikt over de nodige luxe sloepen waarmee wij vele vrouwen vrijgezellenfeesten rondvaren. Vaak onder het genot van een lekker borreltje, lunch, high-tea, BBQ of Tapasdiner. Vrouwen vinden het heerlijk om relaxed rondgevaren te worden en met elkaar te praten terwijl er op de achtergrond een lekker muziekje gedraaid wordt. Andere vrouwen zoeken juist meer het feestje op voor hun vrijgezellenfeest en draaien de volumeknop om, om zo een lekker feestje te kunnen bouwen.
Naast boten verzorgt Groepsuitjes Breda ook activiteiten, borrels, cocktail workshops en BBQ’s of Tapasdiners op een sfeervol indoor strand in het centrum van Breda. Allemaal ingericht zodat het genieten is geblazen voor een vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje. Heerlijk met de voetjes in het zand, cocktail in de hand en een lekker muziekje op de achtergrond. Een locatie die veel geboekt wordt door vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitjes.
Naast de relaxte factor biedt Groepsuitjes Breda ook de nodige activiteiten. Lekker actief golfen in de stad met een leuke mannelijke instructeur of de vrijgezellen vrouw voor de gek houden door haar de meest rare opdrachten te laten vervullen en dit vastleggen op film. Expeditie Robinson of Crazy Beach Games op het (indoor) strand. Het zijn activiteiten die een vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje tot een groot succes maken!

Vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje boeken

Kortom: organiseer jij het vrijgezellenfeest vrouwen óf vriendinnen uitje dit jaar? Zoek dan niet verder. Bekijk alle activiteiten en arrangementen van Groepsuitjes Breda. Reserveer je vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje of vraag informatie aan! Groepsuitjes Breda zorgt voor een spoedig en passend antwoord op al jullie vragen over jullie vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!