Activiteit + BBQ of Tapas Boot

Voor jullie vrijgezellenfeest verzorgen wij een complete middag en avond die je niet snel zal vergeten! Start met een activiteit naar keuze en stap vervolgens aan boord van de party BBQ boot inclusief een uitgebreid diner en onbeperkt bier, fris en wijn aan boord. Dit programma bieden wij aan van €84,00 met een flinke korting aan voor €77,50 p.p.Toelichting dag programma:
Wij hebben voor jullie de 2 meest geboekte activiteiten op een rijtje gezet. Jullie kunnen de activiteit die het beste bij jullie gezelschap past uitkiezen en de dag vervolgens afsluiten met een gezellige BBQ.

Activiteit 1. Crazy 88. (Duur 3 uur)
Jullie starten de dag met Crazy 88 een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg wordt jullie groep het centrum van Breda ingestuurd, uiteraard met de opdrachten en niet te vergeten een camera! 
Via onze speciale Crazy 88 website krijg je continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon. Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de speciale film die wij voor jullie zullen monteren. Het monteren van de film gebeurd in de week ná het uitje en wordt per mail verzonden. Middels een link kan de film gedownload worden door alle deelnemers van de film.

Activiteit 2. Streetgolf Clinic. (Duur 2 uur)
Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is.Het leukste van deze activiteit is dat er geen regels zijn!

Na de activiteit hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd verdient met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot inclusief bier, fris en wijn. Op de party BBQ boot napraten over deze geweldige dag. Een mooiere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
activiteit:                 14:00/15:00 tot 16:30 uur
BBQ-Boot:                 17:00 tot  19:30 uur

* Crazy 88 duurt 3 uur en een Streetgolf clinic duurt 2 uur.
* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarief:
- I.c.m. BBQ-boot normaal €84,00 nu met een flinke korting vanaf €77,50 p.p.
- I.c.m. Tapas-boot normaal € 89,- nu met een flinke korting vanaf €79,50 p.p.

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!