Vrijgezellenfeest

In de gezelligste stad van Nederland zorgen wij ervoor dat jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag gaat worden. De programma's zijn volledig naar jullie wensen aan te passen of stel zelf jullie uitje samen. Bij elk programma krijgen jullie een aantrekkelijke korting!

Activiteit + BBQ of Tapas Boot

Activiteit + BBQ of Tapas Boot

Begin de dag met een activiteit en stap vervolgens aan boord van een luxe BBQ sloep incusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Lekker crossen dor de bossen, een activiteit in de binnenstad en de dag afsluiten aan boord van de party BBQ Boot incl. onbeperkt bier, fris en wijn.


Vrijgezellenfeest bij Groepsuitjes Breda!

Ben jij bezig met het organiseren van het vrijgezellenfeest van vriend of vriendin in Brabant? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Groepsuitjes Breda is al zes jaar lang specialist in het organiseren van vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen groepen.

Je hele vrijgezellenfeest geregeld bij één partij!

Het meest ideale is natuurlijk om het gehele vrijgezellenfeest bij één partij te boeken. Waarom? Gemak en zoveel mogelijk voordeel pakken! Groepsuitjes Breda heeft verschillende dagarrangementen om de vrijgezellenfeest voor verschillende groepen tot een groot succes te brengen. In alle dagarrangementen zit een fikse korting verwerkt. Zo weet je dat je zoveel mogelijk leuke activiteiten ontvangt voor een scherpe prijs.

Vrijgezellenfeest arrangementen

Een dagarrangement van Groepsuitjes Breda bestaat altijd uit 3 activiteiten (incl. diner met onbeperkt drankjes). Met een dagarrangement heeft het vrijgezellenfeest een duur van 6 tot 8 uur. De afsluitende activiteiten zijn altijd in het centrum van Breda, waardoor de vrijgezellen groep mannen of vrouwen direct het uitgaansleven van Breda in kan!
Iedere vrijgezellen groep heeft een eigen beeld bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Kies je voor een dag waarbij de vrijgezel het zwaar krijgt of kies je liever voor een rustiger alternatief waarbij het puur genieten is geblazen. Wij bieden activiteiten aan waarbij de vrijgezel verschillende opdrachten ontvangt, zodat jullie de vrijgezel goed voor gek kunnen zetten. Ook bieden wij activiteiten aan waar individuele krachten of teamwork bij komt kijken. Ieder vrijgezellen groep heeft een eigen beeld bij het ultieme vrijgezellenfeest en wij kunnen dat beeld voor jullie waarmaken. Groepsuitjes Breda organiseert graag in samenwerking met jou of jullie het ultieme vrijgezellenfeestje in Breda en omstreken. Wij houden jullie graag betrokken bij het proces en helpen je graag met ideeën om een geschikt vrijgezellenfeest samen te stellen.

Vrijgezellenfeest boeken of informatie aanvragen

Kijk rond op onze website en klik rechts op 'Programma’s voor vrijgezellenfeest’ om de meeste geboekte programma’s voor vrijgezellen te zien. Doe een informatieaanvraag of reservering voor het vrijgezellenfeest of bel ons direct voor advies.

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!