Vaar Activiteiten

Geniet op een van onze sloepen van een heerlijke tocht door Breda. Maak uw tocht compleet met een lunch, borrel of diner aan boord!

BBQ Boot

BBQ Boot

Heerlijk 2,5 uur lang BBQ'en op een van onze luxe sloepen. Incl. maaltijdvullende BBQ én onbeperkt bier, fris en wijn! Compleet vanaf €59,50 p.p.

Borrel Boot

Borrel Boot

Start je middag of avond op de beste wijze: Onbeperkt borrelen en geniet van heerlijke hapjes op luxe sloep. Compleet vanaf € 32,50 p.p.

Lunch Boot

Lunch Boot

Luxe lunchen doet u aan boord van een prachtige sloep. Lekker varen terwijl u geniet van broodjes en verse jus! Compleet vanaf € 29,50 p.p. 

High Tea Boot

High Tea Boot

Geniet van een royale High-Tea aan boord. 2 uur lang varen in Breda, genieten van alle lekkernijen en elkaar! Compleet verzorgd voor € 49,50 p.p.

Tapas boot

Tapas boot

Spaanse sferen op de Bredase wateren! Genieten van een tapas diner met onbeperkt bier/fris/wijn. Compleet voor € 64,50 pp

Bier boot

Bier boot

Gezellig met vrienden een biertje drinken op het water! Compleet vanaf € 27,50 pp

Wijn Boot

Wijn Boot

Samen met vriendinnen bijkletsen op het water onder het genot van een heerlijk glas wijn. Compleet vanaf € 27,50 pp 

Burger Boot

Burger Boot

Geniet van een heerlijke tocht op onze Burger boot inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Compleet voor € 49,50 p.p.

Ontbijtboot

Ontbijtboot

Heerlijk ontbijten terwijl u op een luxe sloep wordt rondgevaren door de mooie wateren van de binnenstad van Breda. Compleet vanaf €28,50 pp


Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!