Stepkroegentocht

Locatie
Aan de Haven van Breda staan de steps voor u klaar. Uw groep wordt opgedeeld in teams van ongeveer vier personen. Na een korte instructie start de kroegentocht door het centrum. Onder begeleiding van onze instructeur leggen jullie een route af naar het eerste café. Hier kunnen jullie even bijkomen en iets drinken.

Opdrachten
Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijgt u een opdracht die uw samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk?

Opdrachten met ballonnen, blinddoeken en pikante thema's zorgen altijd weer voor hilariteit alom. Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs! De spellen worden aangepast of u met een mannen- of vrouwengroep komt.

Route
De steproute brengt u via kleine steegjes, over de Grote Markt en dwars door het Valkenbergpark naar verschillende typische Bredase cafés. In elk café is een stop ingelast van een half uur om de ludieke opdracht uit te voeren en lekker een drankje te kunnen drinken.

Consumpties
In elk café ontvangt u één consumptie op basis van bier, fris of wijn. Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan.

Tarieven:
- €36,00 pp
- min 8 personen
- programma duurt 2,5 uur

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • Vier consumpties
  • Prijs voor de winnende groep
  • Gebruik steps en materialen
  • Verschillende opdrachten vol hilariteit

Combineer deze activiteit met een indoor groepsuitje of een diner bij een restaurant.

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!