Lunch Boot

Lekker halverwege de dag genieten van een heerlijke lunch op het water. De Lunchboot is de ideale combinatie van een lunch en een boottocht. Gedurende één uur varen wij u over de prachtige Singels en bij een tocht van 2 uur zelfs helemaal naar het natuurgebied het Markdal. Dit alles terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.  

Ideaal voor een zakenlunch met klanten en collega's of erg gezellig met vrienden en familie. Voor elk gezelschap en elke groep hebben een passend lunch aanbod op een unieke locatie! 

LUNCHBOOT VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

De Lunchboot is een erg leuke start van jullie dagje uit. Vervolg je dat met een leuke activiteit en later nog een heerlijk diner in de binnenstad dat is je dag helemaal compleet. De Lunchboot is erg goed te combineren met verschillende activiteiten. Wij organiseren jullie onvergetelijke vrijgezellenfeest, familiedag of personeelsuitje met de luxe sloep als unieke lunchlocatie. Kijk voor meer informatie eens bij: 
Lunchboot en Activiteit 
Lunchboot en Diner in de Binnenstad 
Lunchboot als onderdeel van een complete dag

LUNCHBOOT TARIEVEN

Heerlijk twee uur genieten van een twee uur durende standaard Lunch of gaat jullie voorkeur toch uit naar een tocht met een Super Deluxe Lunch. Voor elk bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest hebben wij een passend lunchaanbod: 

RondvaartRoyaal LunchLuxe LunchSuper Deluxe lunch
1 uur€ 29,50 p.p.€ 34,50 p.p.€ 39,50 p.p.
1,5 uur€ 34,50 p.p.€ 39,50 p.p.€ 44,50 p.p.
2 uur€ 39,50 p.p.€ 44,50 p.p.€ 49,50 p.p.
2,5 uur € 44,50 p.p.€ 49,50 p.p.€ 54,50 p.p.

De Lunchboot is te boeken van 8 tot 240 personen. (minder op aanvraag)
Alle bovenstaande tarieven zijn incl. boothuur, schipper, brandstof, BTW en complete lunch bestaande uit 3 broodjes,melk, jus en water per persoon. 
Voor meer informatie over de verschillende lunches kijkt u op de veelgestelde vragen pagina.

LIEVER DINEREN OF BORRELEN OP HET WATER?

Naast de mogelijkheid om op het water te lunchen is er ook de mogelijkheid om op het water te genieten van een heerlijk diner of lekker te borrelen. Geniet met vrienden van een complete BBQ aan boord of kom met collega’s genieten van de Tapas of Borrelboot. 

Arrangement aan boordPrijs per persoon
BBQ Boot€ 59,50
Tapas Boot€ 64,50
Borrel Boot€ 32,50
Overige arrangementen aan boordop aanvraag

Boek nu of vraag een offerte aan van de Lunchboot als onderdeel van jullie dagje weg!

Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!