Over Groepsuitjes

Groepsuitjes Breda bestaat sinds 2008 en is vrijwel gelijk met de heropening van de prachtige Nieuwe Haven in het centrum van Breda gestart. Dit was het ideale moment om de Haven aan te kleden met een aantal mooie boten en te starten met het organiseren van verschillende groepsuitjes. Groepen van 8 tot 150 personen kunnen bij ons terecht voor een geweldige dag door Breda en omgeving.

Naast de vaaractiviteiten organiseert Groepsuitjes Breda diverse gezellige en unieke uitjes. Streetgolf, Crazy88, De Escape City Game, diverse film activiteiten  in de binnenstad van Breda. Naast deze activiteiten bieden we nog 100 verschillende programma's aan. 

Groepsuitjes Breda is gevestigd op adres: Haven 12 te Breda. De boottochten varen van maart tot en met november. Alle andere activiteiten zijn het hele jaar te boeken.

Ons bedrijf bestaat uit een team op kantoor en 20 enthousiaste schippers en instructeurs. 

Heeft u een vraag?
Mail naar info@groepsuitjesbreda.nl of bel: 076 - 7676003

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.