Indoor Activiteiten

Leuke, gezellige en bijzondere indoor activiteiten in en rond de binnenstad van Breda.

De Pub Quiz!

De Pub Quiz!

Test jullie kennis en ga de strijd met elkaar aan tijdens deze gezellige quiz. Verdeel het gezelschap in groepjes en kom er achter wie het meeste weet van muziek, films en andere categorieën die aan bod komen.

The Surprise, de ultieme teambuilding!

The Surprise, de ultieme teambuilding!

The Surprise is een feestje. Een echt feestje, maar wel eentje die jullie moeten gaan organiseren binnen de opgelegde tijd, in het pikke donker en dat terwijl je eigenlijk geen idee hebt of je nu blauwe of groene slingers aan het ophangen bent..

Escape in the dark

Escape in the dark

Ga de uitdaging aan en probeer binnen 60 minuten de donkerste Escape Room van Nederland op te lossen en het verhaal van meneer Zwart te ontrafelen.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Leer alle ins en outs van het cocktail shaken. Mix en geniet van je eigen gemaakte cocktails tijdens deze gezellige workshop. 

Ice Karten

Ice Karten

Karten saai? Mooi niet! Driften door de bochten over het spekgladde ijs is de indoorhit van het jaar!

Kookworkshops

Kookworkshops

Chefkok zijn van een heerlijk vier-gangen diner, een high-tea, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij Kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap!


Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!