Activiteit + BBQ Boot

Voor jullie familie uitje verzorgen wij een complete middag en avond die je niet snel zal vergeten! Start met een activiteit naar keuze en stap vervolgens aan boord van de luxe sloep waar jullie gaan genieten van een BBQ diner inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. 

Tarief: Normaal €84,00 nu met een flinke korting voor €77,50 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 12 jaar mogen mee met 50% korting.

Toelichting dag programma:
Wij hebben voor jullie de 2 meest geboekte activiteiten door familie's op een rijtje gezet. Jullie kunnen de activiteit die het beste bij jullie gezelschap past uitkiezen en de dag vervolgens afsluiten met een gezellig BBQ diner op het water inclusief bier, fris en wijn.

Activiteit 1. De Verknipte Film (Duur 3 uur)
Jullie starten de dag met een welkomst drankje in de binnenstad van Breda. Na een uitleg van onze instructeur starten jullie met de opname van je eigen kaskraker. Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?
Uitgerust met het verknipte script, camera en een kaart met bezienswaardigheden trekt u door de stad en verfilmd u de zinnen van het script, terwijl u Breda van een bijzondere kant ontdekt en veel plezier heeft. Bij terugkomst worden de scènes samengevoegd en genieten jullie van je eigen première onder het genot van een drankje.

Activiteit 2. Streetgolf Clinic. (Duur 2 uur)
Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is.Het leukste van deze activiteit is dat er geen regels zijn!

Na de activiteit hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd verdient aan boord van een luxe sloep. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot inclusief bier, fris en wijn. Op de luxe sloep napraten over deze geweldige dag. Een mooiere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
activiteit:            14:00 tot 16:00/17:00 uur
BBQ-Boot:            17:00 tot 19:30 uur

* De Verknipte Film duurt 3 uur en een Streetgolf clinic duurt 2 uur.
* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarief:

-Tarief i.c.m. de Verknipte Film van € 89,00 nu met een leuke korting voor € 79,50 p.p.

-Tarief i.c.m. de Streetgolf Clinic van € 84,00 nu met een leuke korting voor € 77,50 p.p.

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!