Lunch Boot en Streetgolf Clinic

Voor jullie familie verzorgen wij een complete middag uit. Geniet van een heerlijke lunch op het water en een leuke stadactiviteit die voor alle leeftijden geschikt is.

Tarief: Normaal €54,00 nu met een flinke korting voor €49,00 p.p.
Heeft u liever onze luxe lunch aan boord? Dan is het tarief € 59,00 p.p i.p.v. € 54,00 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 12 jaar mogen mee met 50% korting.Toelichting dag programma:

Jullie starten de dag met een heerlijke (luxe) lunch aan boord van een sloep. Gedurende een uur vaart onze schipper u over de prachtige Singels. Indien u voor een 2 uur durende tocht kiest vaart u ook door het mooie Ginneken en zelfs helemaal tot natuurgebied het Markdal. Dit alles terwijl u geniet van een heerlijke uitgebreide lunch.

Na de lunch zijn jullie klaar voor de leuke groepsactiviteit Streetgolf. Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor een glimlach op de gezichten van uw familie.

Voorbeeldprogramma:
(Luxe) Lunch boot:               13:00 tot 14:00 uur
Streetgolf clinic:                  14:30 tot 16:30 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar uw wensen aan te passen.
** 2 uur varen i.p.v. 1 uur kan tegen een meerprijs van € 10,00 p.p.

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!