Familiedag

Speciaal voor de familie uitjes werken wij met kinder tarieven. Bij ons is het zelf samenstellen van een programma ook mogelijk.

Lunch Boot en Streetgolf Clinic

Lunch Boot en Streetgolf Clinic

Gezellig met de hele familie lunchen op het water en Streetgolfen. Nu speciaal voor een erg scherp tarief!

Activiteit + BBQ Boot

Activiteit + BBQ Boot

Combineer een leuke familie activiteit met een BBQ op het water. 

 

 


 

Familiedag breda organiseert u bij Groepsuitjes Breda!

Bent u dit jaar aangesteld voor het organiseren van de jaarlijkse familiedag? Of organiseert u een regulier familie uitje? Zoek dan niet verder. Bij Groepsuitjes Breda bent u aan het juiste adres om een leuke activiteit of dagprogramma te organiseren. Wij organiseren al 8 jaar lang familie dagen voor kleine tot grote families. Onze groepsactiviteiten zijn zo ingericht dat deze voor alle leeftijden geschikt zijn. Wij hebben losse activiteiten, maar ook dag-arrangementen waarbij het diner inbegrepen (incl. drankjes) zit.

Je familiedag relaxt of juist actief? Wij hebben het allemaal!

Wat zou de familie van een lekker stukje varen op een luxe sloep met een hapje en een drankje vinden? Zelf varen met een sloep? Of een tocht waarbij de schipper interessante dingen verteld over de bezienswaardigheden tijdens de sloeptocht? Is je familie meer geïnteresseerd in actieve groepsuitjes? Wellicht is een activiteit op een indoor strand dan iets voor jullie? Of kan opa tippen aan Tiger Woods bij een spelletje golf midden in de stad? Het is een kleine greep uit ons assortiment actieve uitjes en relaxte uitjes, die al vele familiedagen tot een succes heeft gebracht. 

Familiedag voor ieder budget!

Wij bieden voor uw familiedag activiteiten, sloeptochten en diners aan voor verschillende budgeten. Heeft u dus een beperkt budget of juist heel ruim? Voor uw familie uitje bent u bij ons aan het juiste adres! Kijk verder op onze website om het aanbod van activiteiten te bekijken. Doe een informatieaanvraag of bel ons direct voor advies bij het organiseren van uw familiedag.

Bekijk de verschillende familiedag arrangementen op deze pagina!

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!