De Verknipte Film

Jullie krijgen de opdracht om een film in ere te herstellen. In groepen krijgen jullie een aantal scenes van het volledige script, een videocamera en een kaart met alle locaties van Breda. Het is dus een verknipte film, die jullie met zijn allen weer als een gehele film moeten herstellen! 

Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?
Uitgerust met een verknipt script, camera en een kaart met bezienswaardigheden en locaties trek je door de stad en verfilm je de zinnen van het script, hoe creatiever de groep is hoe mooier het resultaat zal worden. Niets is te gek en vanaf de eerste scene zie je dat de groepen hun best doen om de leukste en gekste scenes te schieten, jullie gaan je eigen film opnemen in Breda. De film route komt langs alle bekende plekken in de binnenstad. Bij terugkomst zal onze editor de scènes van alle groepen samenvoegen tot een kaskraker. Nu is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film. Uiteraard kun je de film later nog eens terugkijken. Want wie weet is dit uw grote doorbraak op het witte doek!

Programma:
Deel 1: Ontvangst met drankje en uitleg spel en materialen.
Deel 2: Filmen van de verschillende scenes in Breda.
Deel 3: Neem nog een drankje, de editor monteert uw film.
Deel 4: Première van de film.
Deel 5: In de week na de activiteit zullen de beelden afgemonteerd worden
tot een complete film en deze is via een link door iedere deelnemer te dowloaden. 
De film wordt niet direct afgemonteerd, de download link krijgt u per mail gestuurd.

Tarief: € 29,50 p.p.

Duur activiteit: 3 uur
Aantal personen: 8 tot 150 personen 

Inclusief:
-
Twee drankjes p.p. (bier, fris, wijn) 
- Speluitleg
- Afgemonteerde film
- BTW

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!