Crazy 88

 

Een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten in het centrum van Breda. Met de hele groep of in teams wordt u na een korte uitleg de stad ingestuurd met 44 crazy opdrachten, een camera en een kaart van Breda.

Via onze speciale Crazy 88 website krijg je continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon, tevens kun je online zien hoeveel punten je hebt verzameld. Bij 2 of meer teams ontstaat er al snel een mooie strijd welke groep de meeste opdrachten succesvol heeft volbracht.Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:

1. Knuffel een politieagent.
2. Ruil een broodje kroket tegen een MC Kroket.
3. Knijp in de billen van een vreemde.
4. Zet elke tv in een tv-winkel op zwart-wit.
5. Doe een flashmob midden op de Grote Markt.
6. Verdien € 5 met een lapdance.

Uiteraard is dit slechts het begin en hebben wij nog veel meer in petto.

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten naar behoren uit te voeren. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient als blijvend bewijsmateriaal. Al het filmmateriaal wordt namelijk afgemonteerd tot een hilarische film die jullie later terug kunnen kijken.
Dus welk team heeft de meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork?!

Programma:
Deel 1: Uitleg spel en materialen. 
Deel 2: Het Crazy 88 spel spelen in de binnenstad van Breda.
Deel 3: Nuttig een borrel en bespreek de prachtige middag.
Deel 4: In de week na de activiteit zullen de beelden afgemonteerd worden tot een complete film en deze zal per mail toegestuurd worden (downloaden middels link). 

Tarief: € 24,50 per persoon

Aantal personen: 8 tot 150  

Inclusief:
- 3 uur durend programma
- 1 drankje naar keuze (bier/fris/wijn/koffie/thee)
- BTW

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!