De Bier boot

De Bier Boot staat garant voor gezelligheid en is daarmee één van de meest geboekte arrangementen van Bootje Varen Breda. U wordt door een gezellige schipper rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda, dit uiteraard onder het genot van een koud biertje. Neem uw eigen muziek mee (of geef uw voorkeur aan bij de schippers) om jullie feestje op het water helemaal af te maken en optimaal te genieten van de Bredaase zon op het water.

De Bier Boot maakt rondvaarten van één uur, anderhalf uur of twee uur. Geniet van onbeperkt bier en uw favoriete muziek aan boord. De Bier Boot is een absolute aanrader om uw vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje tot een succes te maken. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om uw stapavond in stijl te beginnen.    

 

Activiteit

Duur tocht

Tarief p.p.

Bierboot

1 uur

€ 27,50

Bierboot

1,5 uur

€ 34,50

Bierboot

2 uur

€ 39,00

Bierboot 

2,5 uur 

€ 44,50

Uiteraard is de tocht aan te kleden met verschillende arrangementen aan boord zoals een lunch, borrel, tapas diner of zelfs een complete BBQ. Om te zorgen dat jullie zonder moeite de Bredase Singel kunnen bevaren zorgen wij altijd voor een gezellige schipper aan boord. 

Al deze arrangementen zijn inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Arrangementen

Duur tocht

Tarief p.p.

BBQ boot

2,5 uur

€ 59,50

Tapas boot

2,5 uur

€ 64,50

Lunch boot

2 uur

€ 39,50

Borrel boot

2 uur

€ 44,50

High Tea boot

2 uur

€ 49,50

Aantal personen: vanaf 8 personen

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!