Luxe lunch Boot, Streetgolf clinic en diner

Voor uw groep van 20 tot 150 personen verzorgen wij een complete dag uit. Geniet van een heerlijke luxe lunch op het water, leuke stadsactiviteit en sluit de dag af met een goed verzorgd diner inclusief bier, fris en wijn vanaf € 109,00 pp. Toelichting dag programma:
Jullie starten de dag met een heerlijke luxe lunch aan boord van een sloep. Gedurende twee uur vaart onze schipper u over de prachtige Singels, door het mooie Ginneken en zelfs helemaal tot natuurgebied het Markdal. Dit alles terwijl u geniet van een heerlijke uitgebreide lunch.

Na de lunch zijn jullie klaar voor de leuke groepsactiviteit Streetgolf. Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor een glimlach op de gezichten van uw collega's.

Na het middag programma sluiten jullie de dag af met een heerlijke BBQ diner. Op het gezelligste (indoor-) strand van Nederland met een binnen en buiten terras gaan jullie in een sfeervolle ambiance genieten van een goed verzorgd diner (excl drankjes)

Voorbeeldprogramma:
Luxe Lunch:               12:00 tot 14:00 uur
Streetgolf:                 14:30 tot 16:30 uur
Strand Diner:             17:30 tot 19:30 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar uw wensen aan te passen.

* Het arrangement is te boeken vanaf 20 personen.

Tarieven:
- i.c.m. BBQ: Normaal € 114,- inclusief korting voor € 109,00 p.p.

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!