Bedrijfsuitje

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van een compleet bedrijfsuitje in Breda. Hier treft u de best gewaardeerde dag programma's. Deze zijn volledig naar wens aan te passen of u kunt zelf uw uitje samenstellen.

Stadsactiviteit en BBQ boot

Stadsactiviteit en BBQ boot

Kies een leuke stadsactiviteit en sluit de dag af met een heerlijke BBQ inclusief dranken aan boord van een luxe sloep.

Luxe lunch Boot, Streetgolf clinic en diner

Luxe lunch Boot, Streetgolf clinic en diner

Start de dag met een heerlijke lunch, daarna een gezellige groepsactiviteit en sluit de dag af met een heerlijk diner.

Festival Games, Varen en BAAI BBQ

Festival Games, Varen en BAAI BBQ

Begin de dag met een aantal toffe spelletjes en relax aan boord van onze luxe sloepen met een hapje of drankje. Sluit deze dag vervolgens af met een heerlijke BBQ op de tofste hotspot van Breda! 


 

 

 

 

 

 

 

 

Uw bedrijfsuitje Breda boekt u bij Groepsuitjesbreda.nl!

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Breda bent u bij Groepsuitjes Breda aan het juiste adres. Groepsuitjes Breda organiseert al 6 jaar verschillende personeelsuitjes van sportief, relaxt tot teambuilding activiteiten.

Bedrijfsuitje Breda activiteiten, diners en bedrijfsfeesten

Naast activiteiten bieden wij verschillende diner mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje. Het ideale aan deze diners is dat u altijd de drank afkoopt, waardoor u op de dag van het bedrijfsuitje of na afloop niet voor verrassingen komt te staan. Deze diners worden gegeven aan boord van een luxe sloep, op een prachtig indoor strand of een van de vele restaurants die Breda rijk is. Naast activiteiten en diners bieden wij ook een vergaderlocatie aan om het teamuitje bijvoorbeeld met een vergadering te starten.

Bedrijfsuitje Breda arrangementen

Arrangementen zijn voor bedrijven op maat te maken. Zo kunt u zelf een programma voor uw personeelsuitje samenstellen aan de hand van de verschillende mogelijkheden op onze website. Boekt u meer dan één activiteit, dan ontvang u automatisch een leuke korting op uw bedrijfsuitje. U kunt hiervoor gemakkelijk een informatieaanvraag of reservering doen, waar wij binnen 24u op reageren. Vindt u het lastig om zelf iets samen te stellen? Neem dan gerust contact met ons op en dan stellen wij een aantal opties voor u op! De mogelijkheden zijn oneindig, dus er zit altijd een juist programma tussen voor jullie afdelingsuitje. Bent u met een grote groep  voor het bedrijfsuitje? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen activiteiten en/of arrangementen aanpassen aan de grootte van de groep. Wij hebben een capaciteit tot wel 400 personen. Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren in plaats van een bedrijfsuitje, dan kunt u dit ook bij ons boeken. U kunt een eigen thema kiezen indien gewenst. Wij regelen de rest!   


Bedrijfsuitje Breda boeken of informatie aanvragen

Kortom: organiseert u een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder en boek bij Groepsuitjes Breda!

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.