Middagje festival in Breda

Een middagje festival, daar kijk je toch het hele jaar naar uit! Dat is vanaf nu dagelijks mogelijk in het centrum van Breda. Geniet van een heerlijke festivalmiddag, een compleet middagprogramma en leuk voor elke doelgroep!

Na de lunch start je jullie festivaldag met de festivalentrée. Je ontvangt je festival bandje, festival munten en uiteraard jullie persoonlijke timetable. Gedurende de middag spelen jullie verschillende toffe festivalgames. Denk aan een potje Jeu-de-boules, een spelletje rond de tafel, maar ook spellen in onze secret area, lachen bij de EHBO en Lost and Found, en bijvoorbeeld bij de bekende festival lockers. Uiteraard doe je dit alles onder het genot van een heerlijk drankje!

Na dit afwisselende middagprogramma is het tijd om te relaxen, dat hebben jullie wel verdiend na deze actieve middag! En waar kan je dat nou beter doen, dan aan boord van een luxe sloep! Aan boord van deze luxe sloep geniet je van een prachtige 2 uur durende tocht die door de Singels langs o.a. Boeimeer, ’t Ginneken en het prachtige natuurgebied het Markdal vaart.

Uiteraard wordt jullie middag afgesloten met een heerlijke borrel op ons sfeervolle festivalterrein.

Tarief festival middag

Deze complete middag bieden we aan vanaf slechts € 42,50 per persoon (excl. drankjes). Je geniet hierbij van 3 uur lang toffe festivalgames, 2 uur varen op een luxe sloep door Breda en uiteraard de mogelijkheid voor een gezellige borrel op onze mooie festivalspot in Breda!

Uiteraard is bovenstaande uit te breiden met een heerlijke lunch of een heerlijke festivaldiner!

Boek nu of vraag een offerte aan voor een heerlijk middagje festival! 

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!