Complete festivaldag in Breda

Op zoek naar de ultieme festivalsfeer voor jouw bedrijfsuitje? Dat hoeft niet op een festival te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! Wij bieden namelijk een heerlijke festival dag aan voor jullie groep op jullie gewenste datum. Een zomer lang bieden we festival voor groepen aan op onze toffe hotspot aan het water in hartje Breda.

EEN COMPLETE FESTIVALDAG! 

Jullie complete festivaldag start na de lunch net als ieder ander festival met de entrée. Je ontvangt je festival bandje, festival munten en uiteraard jullie persoonlijke timetable. Gedurende de middag spelen jullie verschillende toffe festivalgames. Denk aan een potje Jeu-de-boules, een spelletje rond de tafel, maar ook spellen in onze secret area, bij de EHBO, Lost en Found en bijvoorbeeld bij de bekende festival lockers. Uiteraard doe je dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje!

Na dit afwisselende middagprogramma is het tijd om te relaxen, dat hebben jullie wel verdiend na deze actieve middag! En waar kan je dat nou beter doen, dan aan boord van een luxe sloep! Aan boord van deze luxe sloep geniet je bijvoorbeeld van een prachtige 2 uur durende tocht die door de Singels langs o.a. Boeimeer, ’t Ginneken en het prachtige natuurgebied het Markdal vaart.
(Tegen een meerprijs zijn er ook diverse andere vaaropties mogelijk)

Na deze heerlijke tocht is het tijd voor jullie festivaldiner. Op menig festival wordt je verwend door heerlijke gerechten die voortkomen uit foodtrucks, zo ook bij ons! Je hebt bijvoorbeeld keuze uit Paëlla of een bbq diner. Uiteraard wordt jullie dag afgesloten met een heerlijke borrel op het sfeervolle festivalterrein! 

TARIEF FESTIVALDAG

Dit complete programma bieden we aan vanaf slechts € 65,- per persoon. Je geniet hierbij van 3 uur lang toffe festivalgames, 2 uur varen op een luxe sloep door Breda, een heerlijk festivaldiner en uiteraard de mogelijkheid voor een gezellige borrel op onze mooie festivalspot in Breda! (drankjes zijn exclusief)

Vraag nu een offerte aan of boek een geweldige dag festival in Breda!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!