Avondje festival in Breda

Na een drukke werkdag is de festivalavond de perfecte afleiding. Je start met een uurtje festivalgames. Kies hierbij voor een uurtje Jeu-de-boulen of een potje rond de tafel. Uiteraard onder het genot van een heerlijke borrel!

Na deze actieve borrel staat er voor jullie een heerlijk festivaldiner klaar. Op menig festival wordt je verwend door heerlijke gerechten die voortkomen uit verschillende foodtrucks, zo ook bij ons! Je hebt een keuze voor shared dinners, fondue dinners en bbq diners. Dit alles vind plaats op onze mooie festival hotspot in het centrum van Breda.

Na jullie diner is het tijd om te relaxen en het eten even te laten zakken. En waar kan je dat beter doen, dan aan boord van een luxe sloep! Aan boord van deze luxe sloep geniet je van een prachtige 2 uur durende tocht die door de Singels langs o.a. Boeimeer, ’t Ginneken en het prachtige natuurgebied het Markdal vaart. Een prachtige tocht die Breda vanaf een heel andere kant laat zien!

Mochten jullie liever eerst gaan varen en daarna gaan genieten van het diner of aan boord willen genieten van een heerlijk BBQ diner, dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid!

Dit heerlijke avondje festival bieden we aan vanaf € 55,- p.p. (excl. drankjes)

Boek nu of vraag een offerte op voor jullie heerlijke avondje festival! 

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!