Mannen

Een onvergetelijke dag, dat is waar wij graag voor zorgen. Speciaal voor jullie mannen hebben wij het perfecte programma: voor elk vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje, alles naar wens aan te passen.

Activiteit en BBQ Boot

Activiteit en BBQ Boot

Begin de dag met een activiteit en stap vervolgens aan boord van een luxe BBQ sloep incusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Lekker crossen door de bossen, een activiteit in de binnenstad en de dag afsluiten aan boord van de party BBQ Boot incl. onbeperkt bier, fris en wijn.

Solextour, Crazy 88 en Burgerboot

Solextour, Crazy 88 en Burgerboot

Start met touren door en rond Breda. Begin daarna aan de hilarische activiteit, Crazy 88. Geniet hierna van jullie welverdiende hamburgerdiner en onberperkt drank op een van onze luxe sloepen.


Vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje?

Vrijgezellenfeest mannen of een vrienden of mannen uitje moet iets zijn dat de adrenaline door je lichaam laat gieren. Of zijn jullie vrijgezellen mannen juist op zoek naar een wat relaxtere invulling van jullie mannen vrijgezellenfeest of vrienden uitje?

Relaxt vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje

Wat dacht je dan bijv. van een relaxte boottocht op een luxe sloep? Lekker borrelen aan boord met een lekker muziekje aan boord. Ook biedt Groepsuitjes Breda verschillende BBQ-boten aan voor vrijgezellenfeesten van mannen. Hierbij ga je 2,5 uur lang varen over de Bredase wateren met een maaltijd vullende BBQ en onbeperkt bier, fris en wijn. Onbeperkte drankjes is wat voor de organisatie van een vrijgezellenfeest voor mannen erg handig is. Je weet precies waar je aan toe bent en krijgt geen hoge drank rekeningen achteraf. Groepsuitjes Breda probeert altijd een element met onbeperkt drankjes door te voeren in de verschillende arrangementen voor vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje. Naast borrels en BBQ's aan boord van een luxe sloep, biedt Groepsuitjes Breda deze ook aan op een sfeervol indoor strand in het Centrum van Breda. Ook hier ontvangt Groepsuitjes Breda vele vrijgezellenfeesten mannen en vrienden uitjes. Hier bieden wij ook BBQ's aan met onbeperkt bier, fris en wijn.
Naast eten en drinken biedt Groepsuitjes Breda natuurlijk ook leuke activiteiten aan voor vrijgezellenfeest mannen en vrienden uitjes. Bijv. lekker golfen in de stad of verschillende (indoor) strandactiviteiten als Expeditie Robinson en Crazy Beach Games. Stuk voor stuk activiteiten die veel door vrijgezellenfeest mannen en vrienden uitjes worden geboekt!

Ruig vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje

Veel vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitjes zijn op zoek naar een wat ruigere invulling van het vrijgezellenfeest / vriendenuitje. Ook dat kan Groepsuitjes Breda voor jullie verzorgen. Veel vrijgezellenfeest mannen boeken een Buggy Tour om lekker met 80 km/h door de modder te knallen. Aanvullend wordt door deze vrijgezellen mannen de Crazy88 activiteit geboekt. Hierbij is de vrijgezel de dupe. Middels verschillende gestoorde opdrachten, zal de vrijgezel zichzelf lekker voor lul zetten midden in het centrum van Breda. Dit is een greep van de activiteiten die Groepsuitjes Breda voor vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje organiseert.

Vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje boeken

Kortom: ben jij de organisator van het vrijgezellenfeest mannen óf vrienden uitje? Zoek dan niet verder. Bekijk onze activiteiten en arrangementen. Reserveer je vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje of vraag informatie aan!

Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!