Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Jullie starten de dag aan boord van de razendsnelle buggy's en crossen met een hoge snelheid door de bossen van Breda. Na deze activiteit gaan jullie de leuke activiteit crazy 88 spelen inclusief 2 drankjes en alle hilarische opdrachten die jullie op gaan nemen. De dag zal afgesloten worden met een uitgebreid BBQ diner inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Dit programma bieden wij aan van €129,- nu met een korting vanaf € 122,50 p.p.

Toelichting dag programma:
Start de dag met buggy rijden. Cross met een snelheid van 55 km/h in een van de offroad buggy’s, uitgerust met automatische versnelling, stevige kooiconstructie en rallygordels, door de bossen in de omgeving van Breda. 
De route is afhankelijk van het aantal geboekte uren. Houdt u er rekening mee dat de startlocatie op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Breda ligt.

Vervolg de dag met Crazy88 een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg word jullie groep het centrum van Breda ingestuurd, uiteraard met kaart en niet te vergeten een camera!
Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de speciale film die wij voor jullie zullen monteren. Deze film kan iedereen zelf downloaden na de activiteit.

Je kan kiezen uit twee soorten Crazy 88:
- Crazy 88 normaal. De "normale" crazy 88 zoals iedereen hem kent. Deze variant is leuk voor vrijgezellenfeesten. Gekke opdrachten die je met je team uitvoert om zoveel mogelijk punten te scoren.
- Crazy 88 lomp. Het woord zegt het al. Hoe lomper hoe meer punten. Zijn jullie gek, lomp en hebben jullie lef? Dan is deze Crazy 88 geschikt voor jullie vrijgezellenfeest. 

Na de activiteiten van vandaag hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd verdient met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot inclusief bier, fris en wijn. Op de party BBQ boot napraten over deze geweldige dag. Een mooiere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
Buggy rijden:             14:00 tot 15:30 uur
Crazy 88:                   16:30 tot 19:30 uur       
BBQ Boot:                  19:30 tot 22:00 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarieven:
- i.c.m. 1,5 uur Buggy tour van € 129,- inclusief korting nu € 122,50 p.p.
- i.c.m. 2 uur Buggy tour van € 144,- inclusief korting nu € 137,50 p.p.
- Liever een tapasdiner aan boord i.p.v. bbq? Dit is mogelijk voor € 5,- meerprijs pp.

Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!