Solextour, Crazy 88 en Burgerboot

Dit programma is het ideale programma voor jullie mannenuitje. Ga terug in de tijd met de solextour en rij door en rond Breda. Begin daarna aan de gezellige activiteit Crazy 88 en sluit de dag af met een welverdiende hamburger inclusief onbeperkt drank op een van onze luxe sloepen. Dit programma bieden wij aan van €112,50 met een flinke korting voor €105,00 p.p.

 

Toelichting dagprogramma:

Jullie starten de dag op een new-age solextour en starten hiermee in het centrum van Breda. Na een korte uitleg rijden jullie een mooie route door en rond Breda met een landschap dat wisselt van een stadse omgeving tot een groene omgeving als achtergrond van jullie tour. Waarna jullie uiteindelijk ook weer eindigen in het centrum van Breda. 

Na de solextour beginnen jullie aan de knotsgekke activiteit Crazy 88, een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg wordt jullie groep het centrum van Breda ingestuurd, uiteraard met kaart en niet te vergeten een camera!
Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de speciale film die wij voor jullie zullen monteren. Het monteren van de film gebeurd in de week ná het uitje en wordt per mail verzonden. Middels een link kan de film gedownload worden door alle deelnemers van de film.

Na de activiteiten van vandaag hebben jullie een heerlijk Burger-maaltijd verdiend met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de Burgerboot inclusief bier, fris en wijn. De Burger boot bestaat uit 3 burgers per persoon, verschillende soorten broodjes en heel veel lekkere toppings.

Voorbeeldprogramma:

12:00 - 13:00 uur  Solextour

16:00 - 19:00 uur  Crazy 88

20:00 - 22:00 uur Burgerboot

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen. 

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!