Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Jullie starten de dag aan boord van de razendsnelle buggy's en crossen met een hoge snelheid door de bossen van Breda. Na deze activiteit gaan jullie de leuke activiteit Crazy 88 spelen inclusief 2 drankjes en alle hilarische beelden die jullie op gaan nemen. De dag zal afgesloten worden met een uitgebreid BBQ diner inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Dit programma bieden wij aan van €129,- nu met een korting vanaf € 122,50 p.p.

Toelichting dag programma:
Start de dag met buggy rijden. Cross met een snelheid van 55 km/h in een van de offroad buggy’s, uitgerust met automatische versnelling, stevige kooiconstructie en rallygordels, door de bossen in de omgeving van Breda. 
De route is afhankelijk van het aantal geboekte uren. Houdt u er rekening mee dat de startlocatie op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Breda ligt.

Vervolg de dag met Crazy 88 een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg wordt jullie groep het centrum van Breda ingestuurd, uiteraard met kaart en niet te vergeten een camera!
Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de speciale film die wij voor jullie zullen monteren. Het monteren van de film gebeurd in de week ná het uitje en wordt per mail verzonden. Middels een link kan de film gedownload worden door alle deelnemers van de film.

Na de activiteiten van vandaag hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd verdiend met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot inclusief bier, fris en wijn. Op de party BBQ boot napraten over deze geweldige dag. Een mooiere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
Buggy rijden:             14:00 tot 15:30 uur 
Crazy 88:                   16:30 tot 19:30 uur        
BBQ Boot:                  19:30 tot 22:00 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarieven:
- i.c.m. 1,5 uur Buggy tour van € 129,- inclusief korting voor € 122,50 pp.
- i.c.m. 2 uur Buggy tour van € 144,50 inclusief korting voor € 137,50 pp.
- Liever een tapasdiner aan boord i.p.v. BBQ? Dit is mogelijk voor € 5,- meerprijs pp.

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!