Voordeel dagprogramma's

Een volledige dag uit in Breda incl. een zeer aantrekkelijke korting. Speciaal voor jouw groep hebben wij de perfecte programma's samengesteld.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van een compleet bedrijfsuitje in Breda. Hier treft u de best gewaardeerde dag programma's. Deze zijn volledig naar wens aan te passen of u kunt zelf uw uitje samenstellen.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

In de gezelligste stad van Nederland zorgen wij ervoor dat jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag gaat worden. De programma's zijn volledig naar jullie wensen aan te passen of stel zelf jullie uitje samen. Bij elk programma krijgen jullie een aantrekkelijke korting!

Mannen

Mannen

Een onvergetelijke dag, dat is waar wij graag voor zorgen. Speciaal voor jullie mannen hebben wij het perfecte programma: voor elk vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje, alles naar wens aan te passen.

Vrouwen

Vrouwen

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnen uitje staat bij ons in het teken van gezelligheid. Wij verzorgen voor jullie een onvergetelijke dag. 

Familiedag

Familiedag

Speciaal voor de familie uitjes werken wij met kinder tarieven. Bij ons is het zelf samenstellen van een programma ook mogelijk.


Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.