Voordeel dagprogramma's

Een volledige dag uit in Breda incl. een zeer aantrekkelijke korting. Speciaal voor jouw groep hebben wij de perfecte programma's samengesteld.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van een compleet bedrijfsuitje in Breda. Hier treft u de best gewaardeerde dag programma's. Deze zijn volledig naar wens aan te passen of u kunt zelf uw uitje samenstellen.

Mannen

Mannen

Een onvergetelijke dag, dat is waar wij graag voor zorgen. Speciaal voor jullie mannen hebben wij het perfecte programma: voor elk vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje, alles naar wens aan te passen.

Vrouwen

Vrouwen

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnen uitje staat bij ons in het teken van gezelligheid. Wij verzorgen voor jullie een onvergetelijke dag. 

Familiedag

Familiedag

Speciaal voor de familie uitjes werken wij met kinder tarieven. Bij ons is het zelf samenstellen van een programma ook mogelijk.


Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!