Tapas Boot

Wat is er lekkerder dan op een heerlijke zomerse avond in de buitenlucht op het water te genieten van een overheerlijk tapas diner, met een lekker glas bier of wijn en de klanken van Spaanse muziek op de achtergrond. Bootje Varen Breda heeft de ideale combinatie van een boottocht en een maaltijdvullend diner voor u: Tapas Fiësta!
Een rijkelijk assortiment van verschillende heerlijke tapas en onbeperkt gebruik maken van bier, fris en wijn! Dit alles gedurende een 2,5 uur durende tocht door Breda.Ideaal voor iedere groep die een betaalbare combinatie van een sfeervolle boottocht, eten en drinken zoekt! Geniet u meer van een BBQ dan van Tapas? Kijk hier voor de BBQ Boot.

Tarief:
- Arrangement te boeken van 8 tot 120 personen (minder op aanvraag)
- € 62,50 per persoon

Tarief is incl. boothuur, schipper, brandstof, tapas diner, onbeperkt bier/fris/wijn en BTW. Voor meer informatie over de inhoud van het tapas menu kijkt u op de veelgestelde vragen pagina.
Kijk hier om dit arrangement met een activiteit te combineren.

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!