Remote Teambuilding Experience

Veel mensen werken momenteel vanuit huis. Hierdoor zijn er momenteel weinig tot geen momenten voor een gezellige borrel, teambuildingsactiviteit of uberhaupt leuk contact met collega's. Om deze belangrijke en leuke momenten toch in stand te houden is de  Remote Teambuilding Experience ontwikkeld! Een teambuildingsactiviteit maar dan op afstand!

ALLEEN SAMEN KOM JE TOT DE JUISTE ANTWOORDEN!

Het teambuilding spel wordt gespeeld in een team van 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek mee. Als team dien je zoveel mogelijk opdrachten op te lossen en daarmee dus zoveel mogelijk punten te scoren! Het spel is te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf, jullie vriendenclub of zelfs jullie familie laat je ze tegen elkaar strijden en wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd.
Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen! Men moet dus echt samenwerken! 

HOE HET WERKT? 

Iedere deelnemer krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen er in. Zo heeft iedere deelnemer één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden. Elke deelnemer logt in op onze website met een unieke code. Is iedereen ingelogd, dan gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Hoe nu verder? Dat volgt via de interactieve website.

 
Remote Teambuilding kan al gespeeld worden door één team van 4 of 5 personen, maar is nog leuker als je het met meerdere teams tegen elkaar speelt. Zo kan dit spel gespeeld worden door maximaal 200 teams tegelijkertijd en is het dus zowel voor kleine als grote groepen en bedrijven uitermate geschikt! Indien gewenst is het spel ook volledig te digitaliseren. Zowel in het Nederlands als het Engels en Frans te spelen. 

Tarief Remote Teambuilding per persoon: € 24,50 excl. btw 

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.