Kookworkshop Turks

Wil jij graag chefkok zijn van een heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een geweldig diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

COMBINEER DE TURKSE KOOKWORKSHOP VOOR EEN COMPLETE DAG WEG!

Deze culinaire workshop is ook prima te combineren met andere leuke groepsuitjes of met een heerlijke rondvaart door Breda. Of je nu een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familiedag gaat organiseren, jullie complete dagje uit is in goede handen bij ons. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Kookworkshop combinaties:

Kookworkshop(Vaar) ActiviteitTarief per persoon
Kookworkshop Turks1 uur durende luxe rondvaart€75,-
Kookworkshop Turks2 uur durende luxe rondvaart€85,-
Kookworkshop TurksBierboot of Wijnboot 1 uur€87,50
Kookworkshop TurksBierboot of Wijnboot 2 uur€99,50
Kookworkshop TurksEscape City Game€89,50
Kookworkshop TurksPubquiz€84,50

KOOKWORKSHOP TURKS

Leer de fijne kneepjes van de Turkse keuken, en maak samen de heerlijkste gerechten onder begeleiding van onze Turkse kok. Boekingen zijn op basis van beschikbaarheid. De workshop is inclusief drankjes en alle benodigdheden. 

TARIEF TURKSE KOOKWORKSHOP

Zoek je een gezellig avond of middag uitje? Voor een gezelschap vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de leukste en lekkerste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

Tarief Turkse Workshop €60,- per persoon

Boek nu of vraag snel informatie op over deze leuke workshop!

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.