Kookworkshop Tapas

Wil jij graag chefkok zijn van een heerlijke bubbelbrunch, een 4-gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, de lekkerste activiteit voor familie-uitjes, vriendengroepen of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en geweldige creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. In het begin van de workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu klaarmaken. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De eetkamer en de kookstudio staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

COMBINEER DE TAPAS WORKSHOP VOOR EEN COMPLETE DAG WEG!

Deze culinaire workshop is ook prima te combineren met andere gezellige groepsuitjes of met een mooie rondvaart door Breda. Of je nu een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familiedag gaat organiseren, jullie complete dagje uit is in goede handen bij ons. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Kookworkshop combinaties:

Kookworkshop(Vaar) ActiviteitTarief per persoon
Kookworkshop Tapas1 uur durende luxe rondvaart€79,50
Kookworkshop Tapas2 uur durende luxe rondvaart€89,50
Kookworkshop TapasBierboot of Wijnboot 1 uur€92,-
Kookworkshop TapasBierboot of Wijnboot 2 uur€104,-
Kookworkshop TapasEscape City Game€94,-
Kookworkshop TapasPubquiz€89,-

KOOKWORKSHOP TAPASGERECHTEN

Waan je 4 uur lang in Spanje tijdens deze kookworkshop waarin je alles leert over het maken van de Spaanse tapas. Met de hele groep koken we acht diverse gerechtjes, zowel warm als koud. De chefkok helpt daar waar nodig, dus succes verzekerd. Jullie worden ontvangen met een lekker glas bubbels en een welkomstdrankje. Prijs is inclusief drankjes.

TARIEF TAPAS KOOKWORKSHOP

Op zoek naar een gezellige middag of avond uit? Voor een gezelschap vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en gezelligste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

Tarief Tapas Workshop €64,50 per persoon

Boek nu of vraag snel informatie op over deze leuke workshop!

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.