Kookworkshop Surprise Lunch

Zou jij graag chefkok willen zijn van een lekkere High Tea, een 3-gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij ons in Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, opdienen maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Met begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van de workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu klaarmaken. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

COMBINEER DE SURPRISE LUNCH WORKSHOP VOOR EEN COMPLETE DAG WEG!

Deze culinaire workshop is ook prima te combineren met andere leuke activiteiten of met een prachtige rondvaart door Breda. Of je nu een zakelijk uitje, familiedag of vriendenuitje gaat organiseren, jullie complete dagje weg is in goede handen bij ons. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Kookworkshop combinaties:

Kookworkshop(Vaar) ActiviteitTarief per persoon
Surprise Kookworkshop Lunch1 uur durende luxe rondvaart€64,50
Surprise Kookworkshop Lunch2 uur durende luxe rondvaart€74,50
Surprise Kookworkshop LunchBierboot of Wijnboot 1 uur€77,-
Surprise Kookworkshop LunchBierboot of Wijnboot 2 uur€89,00
Surprise Kookworkshop LunchEscape City Game€79,-
Surprise Kookworkshop LunchPubquiz€74,-

SURPRISE KOOKWORKSHOP LUNCH

Zin in een smakelijk dagje weg met collega’s of familie? Laat je dan verassen door dit menu van de chef. Tijdens de workshop bereidt je een selectie van warme en koude gerechten. Uiteraard wordt je ontvangen door een lekker kopje koffie en worden jullie begeleid door onze professionele koks.

TARIEF SURPRISE KOOKWORKSHOP LUNCH

Ben je op zoek naar een leuke middag of avond uit? Voor een groep vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en meest sfeervolle kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

Surprise Workshop Lunch €49,50 per persoon

Boek nu of vraag snel informatie op over deze leuke workshop!

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!