Kookworkshop Surprise Diner

Is het jouw droom om heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten te kunnen bereiden? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrijgezellenfeesten of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

COMBINEER DEZE SURPRISE KOOKWORKSHOP VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT!

Deze culinaire workshop is ook perfect te combineren met andere leuke groepsuitjes of met een heerlijke rondvaart door Breda. Of je nu een uitje met collega’s, een vriendenuitje of familiedag gaat organiseren, jullie complete dagje uit is in goede handen bij ons. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Kookworkshop combinaties:

Kookworkshop(Vaar) ActiviteitTarief per persoon
Kookworkshop Surprise Diner1 uur durende luxe rondvaart€74,50
Kookworkshop Surprise Diner2 uur durende luxe rondvaart€84,50
Kookworkshop Surprise DinerBietboot of Wijnboot 1 uur€87,-
Kookworkshop Surprise DinerBierboot of Wijnboot 2 uur€99,-
Kookworkshop Surprise DinerEscape City Game€89
Kookworkshop Surprise DinerPubquiz€84,-

KOOKWORKSHOP SURPRISE DINER

Tijdens deze workshop laten we ons inspireren door het seizoen. We gaan aan de slag met zowel vlees als vis en maken hier een overheerlijk viergangendiner van. Laat u verrassen door dit heerlijke menu van de chef. De prijs is inclusief drankjes, welkomsthapje en glas prosecco bij aankomst.

TARIEF KOOKWORKSHOP SURPRISE DINER

Zoekt u naar een gezellige avond of middag uit? Voor een gezelschap vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de gezelligste en lekkerste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

Tarief Surprise Workshop Diner €59,50 per persoon

Boek nu of vraag snel informatie op over deze leuke workshop!

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.