Kookworkshop Mysterybox

Altijd al chefkok willen zijn van een heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Met hulp van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond sluiten we af met een lekker diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en overheerlijke creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. Bij aanvang worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

COMBINEER DE MYSTERYBOX KOOKWORKSHOP VOOR EEN COMPLETE DAG WEG!

Deze culinaire workshop is ook prima te combineren met andere gezellige uitjes of met een heerlijke rondvaart door Breda. Of je nu een uitje met collega’s, een familiedag of een vrijgezellenfeest gaat organiseren, jullie gehele dagje uit is bij ons in goede handen. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Kookworkshop combinaties:

Kookworkshop(Vaar) ActiviteitTarief per persoon
Kookworkshop Mysterybox1 uur durende luxe rondvaart€77,50
Kookworkshop Mysterybox2 uur durende luxe rondvaart€87,50
Kookworkshop MysteryboxBierboot of Wijnboot 1 uur€90,-
Kookworkshop MysteryboxBierboot of Wijnboot 2 uur€102,-
Kookworkshop MysteryboxEscape City Game€92,-
Kookworkshop MysteryboxPubquiz€87,-

KOOKWORKSHOP MYSTERYBOX

Wie op televisie wel eens kijkt naar kookprogramma's, weet hoe spannend dit kan zijn. Een workshop waar je alleen ingrediënten krijgt en géén receptuur. Wie durft?! Diegene met het lekkerste gerecht krijgt een heerlijke fles wijn mee naar huis! De prijs van de kookworkshop is inclusief een drankje bij aanvang en een lekker welkomsthapje van de chef. Drankjes zijn van het huis!

TARIEF KOOKWORKSHOP MYSTERYBOX

Ben je op zoek naar een leuke middag of avond uit? Voor een gezelschap vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de gezelligste en lekkerste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

Tarief Mysterybox Workshop €62,50 per persoon

Boek nu of vraag snel informatie op over deze leuke workshop!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!