Kookworkshop Italiaans

Wil jij graag chefkok zijn van heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin smaak, experimenteren met diverse producten en creativiteit centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een lekker diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

COMBINEER DE ITALIAANSE KOOKWORKSHOP VOOR EEN COMPLETE DAG WEG!

Deze culinaire workshop is ook prima te combineren met andere gezellige groepsactiviteiten of met een leuke rondvaart door Breda. Of je nu een vriendenuitje, familiedag of een zakelijk uitje gaat organiseren, jullie complete dagje genieten is in goede handen bij ons. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Kookworkshop combinaties:

Kookworkshop(Vaar) ActiviteitTarief per persoon
Kookworkshop Italiaans1 uur durende luxe rondvaart€74,50
Kookworkshop Italiaans2 uur durende luxe rondvaart€84,50
Kookworkshop ItaliaansBierboot of Wijnboot 1 uur€87,-
Kookworkshop ItaliaansBierboot of Wijnboot 2 uur€99,-
Kookworkshop ItaliaansEscape City Game€89,-
Kookworkshop ItaliaansPubquiz€84,-

KOOKWORKSHOP ITALIAANS

Kies je voor het Italiaanse menu, dan kies je voor een sfeervolle, Italiaanse avond waar we een heerlijk 4-gangendiner maken. Onder begeleiding van de chefkok bereiden we de meest culinaire Italiaanse gerechten. U krijgt bij binnenkomst een glas bubbels en een welkomsthapje. Prijs is inclusief drankjes.

TARIEF ITALIAANS KOOKWORKSHOP

Ben je op zoek naar een gezellige middag of avond uit? Voor een groep vanaf 12 personen kunt u terecht bij ons voor de gezelligste en lekkerste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

Tarief Italiaanse Workshop €59,50 per persoon

Boek nu of vraag snel informatie op over deze leuke workshop!

Top dag gehad. Goed geregeld met eerst de Escape City Game en vervolgens een onvergetelijk diner in het donker bij Zwart waarbij we fantastisch zijn geholpen door blinde obers!