BAAI BBQ

Op een heerlijke plek aan het water, onder het genot van een heerlijk speciaal biertje genieten van een lekkere BBQ. Dat is de BAAI BBQ Royaal. Terwijl jullie genieten van heerlijke dranken en wordt deze complete BBQ bereidt door onze chefkok.

De BAAI BBQ Royaal bestaat uit 6 stukken vlees of vis per persoon, waarbij je geniet van onder andere een kipsaté spies, procureurlapje, een hamburger, spareribs, gemarineerde gamba’s en een vispakketje met verse groenten. Dit aangevuld met verschillende soorten (pasta) salades, grote stukken brood met kruidenboter en natuurlijk voldoende lekkere sausjes.

De BAAI BBQ Royaal is, zeker in combinatie met een mooie boottocht, de perfecte invulling van een mooie zomer avond met jouw collega’s, familie of vrienden, maar kan juist ook een mooie afsluiting zijn na een leuke middag BAAI festival games!

Vraag snel naar de mogelijkheden en beschikbaarheid en verzeker jezelf van een onvergetelijke zomeravond!

De BAAI BBQ is vanaf 20 personen. Het tarief is €29,00 per persoon exclusief drankjes 

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!