BAAI winterfestival

Op zoek naar de ultieme festivalsfeer voor jouw (bedrijfs)uitje? Dat hoeft niet op een festival te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! 

Borrelen bij BAAI

Borrelen bij BAAI

BAAI is de perfecte spot in Breda waar je kan genieten van een heerlijke drankje of borrel.

BAAI winterspelen

BAAI winterspelen

De winterspelen, normaal gesproken vinden ze 1x in de 4 jaar plaats, bij BAAI elke winter! Speel een leuk en afwisselend spelprogramma met verschillende spelonderdelen waaraan iedereen me kan doen! 

BAAI winterdiner

BAAI winterdiner

Geniet van onze overheerlijke bourgondische dinerconcepten bij winterBAAI. 

BAAI ijs paleis

BAAI ijs paleis

Het BAAI ijs paleis is de coolste bar van Breda. In het ijs paleis is het gemiddeld -25 graden!

Ijs sculpturen maken

Ijs sculpturen maken

Altijd al je eigen ijs sculptuur willen maken? In de WinterBAAI kan het.


Op zoek naar de ultieme festivalsfeer voor jouw (bedrijfs)uitje? Dat hoeft niet op een festival te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! Een winter lang bieden we een complete dag voor groepen aan op onze toffe hotspot aan het water in hartje Breda.
Uiteraard heeft deze dag alles in zich wat je van een leuk festival verwacht!

BAAI is wederom de festival spot aan het water waar je kan genieten van een heerlijke borrel, waar je toffe wintergames kan spelen en waar je geniet van een heerlijk buffet in wintersetting! Doorzichtige iglo’s, een ijs paleis, winterrondvaarten, toffe winterspelen en uiteraard de ideale plek voor jouw kerstborrel, oudejaarsborrel of gewoon de welbekende VrijmiBAAI. Welkom in de WinterBAAI!

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.