Tapas boot

Wat is er lekkerder dan op een heerlijke zomerse avond in de buitenlucht op het water te genieten van een overheerlijk tapas diner, met een lekker glas bier of wijn en de klanken van Spaanse muziek op de achtergrond. Bootje Varen Breda heeft de ideale combinatie van een boottocht en een maaltijdvullend diner voor u: Tapas Fiësta!

De Tapas Boot is één van de meest geboekte arrangementen van Bootje Varen Breda. U wordt door een gezellige schipper in 2,5 uur rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda terwijl u geniet van een heerlijk Tapas diner. Dit complete Tapas arrangement boekt u al voor slechts: €64,50 per persoon.

TAPAS BOOT VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT 

Deze Tapas Boot is erg goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Elk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje is bij ons in goede handen. 
Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Tapasboot en Crazy 88€ 79,50 per persoon
Tapasboot en Streetgolf€ 79,50 per persoon
Tapasboot en Escape City Game€ 82,50 per persoon
Tapasboot en overige activiteitenprijs op aanvraag

      

TAPASBOOT ARRANGEMENT

De Tapasboot bestaat uit een rijkelijk assortiment van verschillende heerlijke tapas.
- Meer informatie over het tapasdiner vindt u bij de veelgestelde vragen
- De Tapasboot is te boeken vanaf € 64,50 per persoon.
- De Tapas Boot is te boeken van 8 tot 200 personen. (minder op aanvraag)
- Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief boot huur, schipper, brandstof, Tapas Boot, onbeperkt bier/fris/wijn en BTW. 

LIEVER EEN BBQ BOOT OF LUNCHBOOT? 

Kom je graag bij ons aan boord dineren, maar ben je niet zo’n Tapas-fan. Bij onze Sail & Dine arrangementen ga je na een prachtige rondvaart genieten van een diner in de Binnenstad van Breda, maar uiteraard zijn er ook andere arrangementen aan boord mogelijk. 

Arrangement aan boordVanafprijs per persoon
BBQ Boot€ 59,50 per persoon
Lunch Boot€ 29,50 per persoon
Overige arrangementen aan boordop aanvraag
Sail & Dine arrangementenop aanvraag

Boek nu of vraag een offerte aan van de Tapas Boot als onderdeel van jullie dagje weg!

Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader!!