Ontbijtboot

Op de Ontbijt Boot kunt u genieten van de ideale start van uw dag. Aan boord van één van onze luxe sloepen wordt u door een gezellige schipper rondgevaren terwijl hij jullie (indien gewenst) leuke weetjes vertelt over Breda en haar wateren. Een echte aanrader als start van een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Varen jullie liever wat later? Bekijk dan ook onze Lunch Boot.

Een ontbijt op de Ontbijt Boot bestaat uit: Een assortiment van verschillende broodjes (2 per persoon) belegd met verschillende vleeswaren en kaas. Een hard gekookt eitje en een eierkoek of krentenbol geserveerd met een glas jus en melk.

ONTBIJT BOOT VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

U kunt er ook voor kiezen de Wijnboot te combineren met een van de andere groepsactiviteiten van Bootje Varen Breda. Zo bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos kunt genieten van een compleet dagje uit. Organiseert u bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of vrouwenuitje? Kijk dan eens bij:

Activiteiten1 uur rondvaart2 uur rondvaart
Ontbijt Boot + Crazy 88€37,15 per persoon€46,15 per persoon
Ontbijt Boot + Streetgolf Clinic€45,10 per persoon€54,10 per persoon
Ontbijt Boot + De Verknipte Film€48,60 per persoon€57,60 per persoon
Ontbijt Boot + Escape City Game€45,10 per persoon€54,10 per persoon

TARIEVEN ONTBIJT BOOT

De Ontbijt Boot is te boeken van 8 tot 120 personen. Onderstaand vindt u de tarieven van de ontbijt boot. Deze tarieven zijn incl. boothuur, brandstof, schipper, ontbijt en BTW. Bekijk ook onze mogelijkheden om dit arrangement met een activiteit of zelfs tot een geheel dagarrangement te combineren. 

Rondvaart  Prijs          
1 uur€ 28,00 p.p
1,5 uur€ 33,00 p.p
2 uur€ 38,00 p.p

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.