Bier boot

De Bier Boot staat garant voor gezelligheid en is daarmee één van de meest geboekte arrangementen van Bootje Varen Breda. U wordt door een gezellige schipper rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda, dit uiteraard onder het genot van een koud biertje. Neem uw eigen muziek mee (of geef uw voorkeur aan bij de schippers) om jullie feestje op het water helemaal af te maken en optimaal te genieten van de Bredaase zon op het water.

De Bier Boot maakt rondvaarten van één uur, anderhalf uur of twee uur. Geniet van onbeperkt bier en uw favoriete muziek aan boord. De Bier Boot is een absolute aanrader om uw vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje tot een succes te maken. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om uw stapavond in stijl te beginnen.    

BIER BOOT VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

De Bier boot is perfect te combineren met één van de vele groepsactiviteiten van Bootje Varen Breda. Hiermee verzekeren we u dat uw dagje weg in Breda tot in de puntjes verzorgd is. Organiseert u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of teamuitje, kijk dan eens bij:

Varen + Activiteit1 uur rondvaart2 uur rondvaart
Bierboot + Crazy 88Van €52,00 voor €47,00Van €64,00 voor €59,00
Bierboot + StreetgolfVan €52,00 voor €47,00Van €64,00 voor €59,00
Bierboot + Verknipte FilmVan €57,00 voor €52,00Van €69,00 voor €64,00
Bierboot + Strand BBQ

 

Er zijn verschillende rondvaarten om jullie bedrijfsuitje of mannenuitje tot een gegarandeerd succes te maken.  Kies je voor de één uur durende tocht dan vaar je een ronde door de Singels. Kies je voor een die tocht van anderhalf uur of twee uur, dan vaar je ook nog een gedeelte van Boeimeer.

Bierboot (incl. onbeperkt bier, fris, wijn)Tarief per persoon
1 uur€ 27,50
1,5 uur€ 34,50
2 uur (Populair bij een vrijgezellenfeest!)€ 39,50
2,5 uur € 44,50

- Arrangement te boeken van 8 tot 200 personen
- Tarieven zijn inclusief BTW, brandstof, schipper 
- Onbeperkt is ook echt onbeperkt! 

LIEVER EEN BBQ BOOT OF EEN WIJNBOOT?

Ben je toch niet zo’n bierliefhebber? Uiteraard is er ook een Wijnboot, maar Bootje Varen Breda biedt meerdere verschillende arrangementen aan boord aan. Wat denk je bijvoorbeeld van de complete BBQ Boot of kies voor een gezellige Borrelboot. Neem ook eens een kijkje bij onze Sail & Dine arrangementen. Hierbij geniet u eerst van een mooie rondvaart met hapje en drankje en gaat u vervolgens heerlijk dineren in de Binnenstad van Breda. 
BBQ Boot
Borrel Boot
Sail & Dine arrangementen
Overige arrangementen aan boord

Boek nu de Bierboot voor een onvergetelijk dagje uit! 

Super leuke familie dag gehad in Breda. We hebben eerst een streetgolf clinic gespeeld en vervolgens van een onvergetelijk diner in het donker genoten. Het was een fantastische dag!