Paintball

Houden jij en je vrienden van actie en spanning? Bezit je een flinke dosis van sportiviteit en humor? Dan is onze paintball activiteit echt iets voor jullie!  

Jullie worden verdeeld in verschillende teams, dit is afhankelijk van het aantal. Laat zien hoe goed jij kunt richten. Ren voor je leven of knal iedereen neer. Zorg voor een tactiek en voer deze uit met je  team.

Het is dé plek waar je kunt paintballen. Uitgerust met een camouflage pak, veiligheidsmasker, een voorraad paintballen en een semi-automatisch geweer gaat u, verdeeld in teams, het bos in. 

Wie van jullie schakelt alle tegenstanders uit en gaat er met de overwinning vandoor?  

PAINTBALLEN COMBINEREN VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

Dit sfeervolle groepsuitje is ook goed te combineren met andere leuke activiteiten of met een heerlijke rondvaart door het mooie Breda. Organiseer je een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of teamuitje, dan zit je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.Kijk hieronder eens bij onze populaire paintball combinaties:

ActiviteitenTarief
paintballen incl. 100 paintballs (3 uur) + 2,5 uur BBQ Boot *€ 95,50 p.p
paintballen incl. 100 paintballs(3 uur) + 2,5 uur Tapas Boot *
€ 100,00 p.p
paintballen incl. 100 paintballs (3 uur) + 2 uur Bierboot *
€ 75,00 p.p

 

ONBEPERKT PAINTBALL 

Bij aankomst krijg je een korte uitleg door een van de instructeurs.
Na de uitleg gaat het paintballen van start, de adrenaline stijgt wanneer de eerste schoten gelost worden. Deze activiteit is pas te boeken vanaf 10 personen.

Paintballen is inclusief:

- Koffie/Thee bij ontvangst
- 100 paintballetjes
- Materialen

 

Tarief:

3 uur  Paintballen incl. 100 paintballls€ 35,00 p.p

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.