De Pub Quiz!

Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Wat voor dier is een dikdik? In welk jaar werd Nederland Europees Kampioen Voetbal? Wordt je hiervan ook al helemaal warm.. en ben je erg benieuwd naar de antwoorden of weet je ze zelfs al! 

Speel dan de pub quiz! De Pub Quiz is één van de gezelligste activiteiten van Breda waarbij je de meest gekke, leuke en orgineelste vragen worden gesteld.

Je hebt hierbij de keuze uit een algemene pubquiz, uit een speciale pubquiz voor mannen en een speciale pubquiz voor vrouwen. Ook kunnen we voor een kleine toeslag een gepersonaliseerde categorie toevoegen zodat ook vragen over de vrijgezel, de jarige of jullie baas een optie en vooral een erg leuke toevoeging zijn. Deze pubquiz is dus een zekere aanrader voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld familiedag. 

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, dit is afhankelijk van het aantal. In deze groepen zullen jullie gaan strijden om de uiteindelijke hoofdprijs. We laten in de quiz verschillende categorieën terug komen, bij iedere categorie zal onze enthousiaste quizmaster jullie het hemd van het lijf vragen. De quiz wordt gegeven in onze gezellige bar waar jullie van een drankje worden voorzien.

Wie van jullie heeft de meeste kennis en gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor?

PUB QUIZ COMBINEREN VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

Dit sfeervolle groepsuitje is ook goed te combineren met andere leuke activiteiten of met een heerlijke rondvaart door het mooie Breda. 
Organiseer je een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of teamuitje, dan zit je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. 
Kijk hieronder eens bij onze populaire Pub Quiz combinaties:

ActiviteitenTarief
Pub Quiz + Crazy 88van € 49,00 voor € 44,00 p.p.
Pub Quiz + Escape City Gamevan € 54,00 voor € 49,00 p.p.
Pub Quiz + 1 uur Bier Bootvan € 52,00 voor € 47,00 p.p.
Pub Quiz + 2,5 uur Tapas Bootvan € 89,00 voor € 79,50 p.p.
Pub Quiz + 2,5 uur BBQ Bootvan € 84,50 voor € 77,50 p.p.

PUB QUIZ BREDA

Bij de Pub Quiz worden jullie ontvangen in een mooie horecazaak met een lekker drankje. De quizmaster zal jullie ondertussen een kleine uitleg geven. 
Na de uitleg gaat de Pub Quiz van start, jullie krijgen vragen uit verschillende categorieën en de groep met de meeste goed beantwoorde vragen mag na afloop de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Tarief Pub Quiz: € 24,50 per persoon

Tarieven zijn allemaal inclusief begeleiding, 2 drankjes p.p., 1,5 uur durende pubquiz en BTW.

Boek nu de Pub Quiz of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen

Super vrijgezellenfeest gehad twee weken geleden, eerst een High Wine proeverij in het donker (hilarisch) en vervolgens de Escape City Game gespeeld en de dag geeindigd met een heerlijk diner.